Entreprenöriellt lärande gör skillnad

tisdag 16 augusti 2011

Vi och våra medarbetare ska nå ännu ett steg längre!

En av våra pedagogiska idéer handlar om att jobba med coachning och lärande samtal......Och vi, Sara och Johnny, vet att det ger resultat och faktiskt ganska snabba resultat.

I UNT idag kan man läsa om ett lyckat coachningprojekt som har gett akademiker jobb. Det mest fantastiska är att dom som har coachats är nöjda eller mycket nöjda med insatsen.

Egentligen spelar det ingen roll om man är akademiker eller om man går på högstadiet. Att bolla tankar och idéer med någon annan gör skillnad. Att jobba med coachning är ett sätta att tänka entreprenöriellt. Man ser möjligheter istället för hinder.

I år tänker vi, som räknar oss som EPL-pedagoger, satsa ännu mer på coachningen som arbetsform......Och vi inte bara hoppas att vi kan nå ännu ett steg längre. Vi ska nå längre!!! Dels har vi ju fått en del rutin eftersom det är fjärde året som vi arbetar entreprenöriellt och dels har vi hittat en bra utbildning kring ledarskap och coachning som vi tänker gå under hösten.

I dagarna kommer schemat att bli klart och vi har redan sett bra tillfällen då vi kan använda oss av både gruppcoachning och enskilda medarbetarsamtal. Och precis som tidigare så blir det ett spännande läsår med många nya inslag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar