Entreprenöriellt lärande gör skillnad

söndag 11 december 2011

Dags att gå vidare till nästa steg.......

Att jobba med entreprenöriellt lärande i skolan är som att klättra på en stege för att nå olika nivåer. Men när man nått en nivå vill man vidare till nästa....

Och nu efter fyra år med EPL-pedagogik kan vi konstatera att vi erbjuder ett entreprenöriellt lärande till alla våra medarbetare.

Vi, Sara och Johnny, ansvar för all so-undervisning på högstadiet, vilket betyder att vi möter 180 medarbetare i veckan. Och ALLA får med sig ett entreprenöriellt förhållningssätt under sina arbetspass med oss.

Men vi har också fler elever som når kunskapskraven jämfört många andra ämnen.....och vi har positiva medarbetare som får vara delaktiga i sitt eget lärande.

Och precis som alla andra entreprenörer så är vi inte nöjda med att stå och stampa på samma ställe. Vi vill någonting mer........Vi vill nå längre och vi vill se mer entreprenöriell utveckling.

Just nu känns det som om det är dags att gå vidare till nästa steg......hur det ska se ut och i vilken form är det ingen som vet. Men det vi vet är att det behövs mer nytänkande och att vi behöver göra någonting som någon annan inte har gjort

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar