Entreprenöriellt lärande gör skillnad

torsdag 17 november 2011

Entreprenöriellt lärande gynnar våra medarbetare!

De elever som får möjlighet att ta del av vårt entreprenöriella förhållningssätt får också en bra betygsutveckling...Och så kommer det att bli även denna termin. Efter förra veckans betygskonferens vet vi redan nu hur en stor del av betygen kommer att hamna.

Entreprenöriellt lärande gör skillnad, så är det bara.....Och det gynnar våra medarbetare som ännu en gång kommer att nå goda resultat i våra fyra so-ämnen. Men egentligen blir vi, Sara och Johnny, inte särskilt förvånade.....vi har ju fyra års erfarenhet av EPL.

Och den som får vara delaktig i en stor del av sitt eget lärande tar ju också ett mycket större ansvar. Vårt framgångsrecept handlar om att kunna erbjuda våra medarbetare så många olika lärstilar som möjligt samtidigt som vi har höga förväntningar.

Att alla ska arbeta mot kunskapsmålen är självklart men HUR man visar sina kunskaper måste kunna få variera. Kan man sen lägga en stor del av lärandet utanför skolan så ökar ju intresset ett steg till.

Att få till goda betygsresultat och nöjda medarbetare stimulera helt klart vårt utvecklingssarbete kring EPL. Vi kommer att fortsätta att sprida våra idéer och vi kommer att vidareutveckla det entreprenöriella förhållningssättet i historia, geografi, religion och samhällskunskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar