Entreprenöriellt lärande gör skillnad

måndag 16 april 2012

Vad kostar det?

Vad kostar det är arbetsnamnet på vårt nästa moment med våra sjuor......att det kommer att handla om pengar är nog inte så konstigt. Men hur ska vi göra för att få medarbetare att använda sig av de entreprenöriella kompetenserna?


Självklart blir det en teoretisk inledning med begrepp som till exempel budget och resultat. Därefter är det dags att planera en resa i Sverige. Vi har ännu inte bestämt om det ska bli ett enskilt uppdrag eller om man ska få jobba i par. Men det är ju inget som säger att man inte kan ta in önskemål och faktiskt göra på lite olika sätt.För att lösa uppdraget behövs det ju så klart en del hjälpmedel.....låtsas pengar, dator, telefon och kartböcker. Men man kommer också att behöva ta en hel del kontakter utanför skolan....

Om uppdraget kommer att gå som vi har tänkt har vi ingen aning om. Är det för svårt eller dyker det upp andra problem. Men det vi vet är att vi ska se möjligheterna och ha höga förväntningar på våra medarbetare. Utöver det så löser vi det som behöver lösas.....ingenting är omöjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar