Entreprenöriellt lärande gör skillnad

lördag 2 juni 2012

Svt var på plats hela dagen

Svt var med oss under hela dagen i fullmäktigesalen. Och visst är det lite annorlunda jämfört med ett vanligt arbetspass. Men det är ju också det här som är en del av det entrprenöriella.....att kunna jobba i skarpt läge.

Vi, Sara och Johnny vill verkligen skicka en eloge till våra medarbetare. Alla bidrog med hela sitt register och man visade sina absolut främsta kvaliteter.

I år är det faktiskt fjärde året i rad som Tobias Rawet kommer till oss och berättar om förintelsen. Och det är fantastiskt roligt att vi fått till ett så bra samarbeta med Rawet, han månar verkligen om medarbetarna på Bergvreten. Självklart har vi redan bokat in nästa besök som blir i maj nästa år.


Christoffer från Svt och Tobias Rawet pratar igenom inspelningen


TV-teamet är rutinerade och man vet precis hur man vill ha det

Tre stora kameror och lampor fanns på plats i fullmäktigesalen



Det blev rast mellan föreläsning och frågestund



Ska man orka lyssna och leverera frågor så krävs det lunch. Skolans pastasallad intogs utanför fullmäktigesalen.


Det märks verkligen att våra nior är vana att arbeta entreprenöriellt. Ingenting är omöjligt och alla är med och hjälper till ....man löser det som behöver lösas.



Det här är också frukten av tre års entreprenöriellt förhållningssätt tillsammans med våra nior. Vi har haft en fantastisk resa tillsammans och vi har skapat mängder av lärmiljöer som andra inte ens kommer i närheten av, inte ens i tanken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar