Entreprenöriellt lärande gör skillnad

torsdag 7 juni 2012

Kaos i den pedagogiska hjärnan

Sommarlovet närmar sig och vi, Sara och Johnny, kan snart summera ihop arbetsåret. Men först ska våra medarbetare få ännu en möjlighet att utvärdera det entreprenöriella förhållningssättet.

Att få tycka till om undervisningen är någonting som alla våra medarbetare gör löpande. Och därför har vi ganska bra koll på vad som är bra och vad som kan utvecklas.......

En av våra främsta styrkor är att ta tillvara på de synpunkter som kommer in till oss. Det betyder att det är vi pedagoger som snabbt måste tänka nytt och våga förändra, ofta från en dag till en annan. Visst kan det skapa lite kaos i den pedagogiska hjärnan i bland men det brukar bli både annorlunda och bra innan vi är klara.

För hur mycket pedagog man än tycker sig vara så har man inte facit på hur undervisningen ska kunna passa alla på bästa sätt. Det handlar helt enkelt om ett bra samspel mellan lärare och elev.

Genom åren har vi fått enormt många bra tips av våra medarbetare när det gäller att förändra sättet att undervisa......och det är också lyhördheten som är en av våra framgångsfaktorer med EPL-pedagogiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar