Entreprenöriellt lärande gör skillnad

tisdag 7 februari 2012

Fler och fler vill besöka oss!

Det finns ett ganska stort intresse för att se hur vi arbetar med det entreprenöriella lärandet. Och rätt som det är så dyker det upp mail eller telefonsamtal från någon som vill besöka oss.

Det mest spännande är att det är väldigt olika grupper som hör av sig......Forskare från högskolan, Svenskt näringsliv, Utbildningsradion, politiker från andra kommuner och sist men inte minst så är det pedagoger både i den egna kommunen och från andra håll.

I mitten av mars, ska vi Sara och Johnny, möta skolnämnden för att prata kring vårt entreprenöriella engagemang idag....... Men också hur vi tänker oss framtida utveckling.

Att möta olika intresserade grupper är viktigt, för det först för att sprida våra idéer men det är lika angeläget att få feedback och tips för att vi ska kunna utvecklas och gå vidare.

Häromdagen kom ett mail från några so-lärare i Gnesta.......och precis som många andra så följer man våra EPL-tankar genom bloggen. För oss känns det självklart att klart att vi ska försöka få till ett möte med Gnesta-pedagogerna.......och på något sätt så kommer det att lösa sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar