Entreprenöriellt lärande gör skillnad

torsdag 3 oktober 2013

Alla ska i mål

Äntligen är nätverket i gång och nu kan det bloggas som vanligt. Sakta men säkert börjar intresset för ett entreprenöriellt förhållningsätt komma igång. Just nu är det flera kollegor som går Skolverkets kurs med fokus på Entreprenöriella förhållningssättet...Och visst känns det bra.

Men ingen ska tro att det betyder att styrdokumentets skrivning kring EPL går som på räls........det finns ett motstånd, kanske inte uttalat men det finns där. Och det finns på alla nivåer. Men man får väl se det som att var och en får bli salig på sitt....eller?

För våra nior har den teoretiska delen precis avslutats och nästa vecka drar man ut på "stan". Om man ska uttrycka sig tydligare så innebär det att momentet som tar upp ideologier och politik ska omsättas i praktisk handling. Vårt uppdrag som går under arbetsnamnet POLISMER kommer att presenteras på tisdag nästa vecka.

Ingen vet hur det kommer att gå.....och det blir säkert en hel del justeringar innan de olika presentationerna kommer att genomföras. Kunskapsmål och kriterier är det som gäller och vägen dit kan vara olika lång. Men alla ska i mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar