Entreprenöriellt lärande gör skillnad

tisdag 6 september 2011

Våra medarbetares förslag och idéer ger EPL-utveckling

Nu är det bara ett par timmar kvar innan alla våra medarbetare i åttan ska genomföra sina undersökningar på stan......Och nu ska man få tillämpa sina politiska begrepp och sina kunskaper kring riksdag och regering. På lite drygt en timme kommer mer än 1500 frågor att ställas till Enköpingsborna, en smått imponerande siffra.

Att göra egna undersökningar och sedan sammanställa resultatet är någonting som kursplanen i samhällskunskap trycker extra hårt på. ....det handlar ju om att våra medarbetare ska utveckla förmågan att ta till sig information från olika typer av källor och värdera hur relevanta och trovärdiga de är.

Det är ofta som vi, Sara och Johnny, får frågan hur vi går till väga med vårt entreprenöriella förhållningssätt. Att jobba i skarpt läge i verkligheten är ett sätt....Och det mest spännande är ju att det inte finns något facit.

Det oväntade kommer att inträffa. Och eventuella hinder ska man ta sig förbi. Men med hjälp av våra medarbetares olika förslag och idéer hittar vi allltid en väg framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar