Entreprenöriellt lärande gör skillnad

onsdag 14 september 2011

EPL-uppdrag i kommunhuset

I går kväll hade vi, Sara och Johnny, ett EPL-uppdrag i kommunhuset. Och den här gången var vi inbjudna av Folkpartiet. Under nästan en och en halv timme fick vi presentera hur vi ser på det entreprenöriella lärandet i skolan. Men det var inte bara vi som tog till orda, det blev oerhört bra diskussioner kring lärandet och kunskapssyn.

Egentligen så är det viktigare än man tror att få till en dialog med kommunens politiker....och vi ser det här som ett första tillfälle. Och självkart hoppas vi att vi kan få möta fler politiker från andra partier.

Men det är inte bara hos politiker vi sprider våra EPL-tankar. Det är ju minst lika viktigt att sprida till så många andra aktörer som möjligt, både i och utanför skolan. I går publicerades ännu en i raden av våra EPL-tankar i ENA-Håbotidningen.....och här kan du läsa vår insändare.

Att tycka till i tidningen är ju viktigt dels för att man når ut till många och samtidigt får man ofta feedback tillbaka i någon form. Och det är ju extra roligt att ENA-Håbotidningen visar ett stort intresse för den entreprenöriella utvecklingen i skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar