Entreprenöriellt lärande gör skillnad

lördag 24 september 2011

En workshop med entreprenöriellt lärande

Entreprenöriellt lärande handlar inte bara om undervisning och nya tankar innanför skolans väggar. Det handlar minst lika mycket om att vara med och debattera och föra fram sin åsikt....

Vi, Sara och Johnny, kan ibland känna oss lite ensamma när det gäller att driva på den entreprenöriella utvecklingen....åtminstone så är det väldigt få företrädare från skolan som tar till orda i lokalpressen. När såg vi senast en skolledare eller en pedagog som bidrog till debatten???

De må väl vara hur det vill med den saken. Men i veckans nummer av ENA-HÅBO-TIDNINGEN visar vi var vi står och vad vi tycker. Och den här veckan passar vi också på att hissa ENA-HÅBO TIDNINGEN....eftersom man är mån om att Enköping och Bålstaborna ska få tycka till i både nätupplagan och i papperstidningen.

Men det finns ju fler sätt att sprida sina idéer på.....Nu på fredag ska vi till Strömsbergs säteri.....



.....och delta på en konferens för pedagoger. Vi kommer att "bjuda" på vår syn på EPL och det kommer att bli en en workshop där det entreprenöriella lärandet kommer att synas i praktiken.

För det är nog det som de flesta pedagoger funderar över.....HUR ska jag göra för att få till ett entreprenöriellt förhållningssätt i min egen undervisning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar