Entreprenöriellt lärande gör skillnad

tisdag 22 maj 2012

Nu blir det TV-inspelning

EPL-diskussionen i arbetslaget gick väl i det stora hela ganska bra. Men visst finns det likheter med vilken elevgrupp som helst......en del vill och en del vill inte, andra ser mest trötta ut och någon annan fokuserarar hellre på sin mobil.

Det som verkligen är entreprenöriellt är det som händer nästa fredag. Då kommer utbildningsradion till oss för andra gången på ett år. Den här gången är det en TV-inspelning som ska göras i samband med att vi bjudit in Tobias Ravet, överlevare från Förintelsen.

Inspelningen blir i kommunhuset och alla nior kommer att vara med. Inspelningsteamet kommer även att vara med under hela dagen, både i fullmäktigesalen och vid frågestunderna som sker i mindre grupper.

Men för att allt ska gå i lås så blir det en del logisktik att lösa innan nästa vecka....luncher på stán? boka lokaler?, informera och få godkänt från vårdnadshavare, bjuda in politiker och föräldrar?

Att jobba utanför skolan kräver lite andra kompetenser jämfört med att stå och mässa vid katedern......Men det är också det som skiljer en entreprenöriell pedagog jämfört med den mer traditionella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar