Entreprenöriellt lärande gör skillnad

måndag 20 januari 2014

Våra pålästa medarbetare gav politikerna en match

Vilken fantastisk eftermiddag tillsammans med politikerna. Det var bra stämning och riktigt vassa frågor från våra medarbetare. Politikerna blev helt klart grillade men de gjorde ett starkt och professionellt intryck.

Det här är ett bra exempel på hur det entreprenöriella lärandet kan se ut i praktiken. Kort och gott, våra medarbetare har fått omsätta sina teoretiska kunskaper i praktisk handling.

Jessika Vilhelmsson från Moderaterna pratar med Centerpartiets Germund Andersson innan eleverna anländer.

 

Faktum är att det finns ett stort stöd för det entreprenöriella lärandet hos våra politiker. Man har insett att utbildningen måste följa samhällsutvecklingen. Skolan måste helt enkelt kunna erbjuda fler sätt att lära än det traditionella.....Och idag har man fått uppleva hur det kan gå till.

Vi, Sara och Johnny, har ju fokuserat på det entreprenöriella förhållningssättet under många år. Men visst är det extra kul att visa våra förtroendevalda att våra medarbetare håller hög klass. Riktigt många heta frågor levererades under eftermiddagen.

Jesper Englund representerar Socialdemokraterna

Sara passar på att få en pratstund med några av våra förtroendevalda

 
Pålästa politiker som fick sig en match av våra medarbetare
Vi vill tacka våra politiker för en suverän insats idag. Från vänster ser vi...

Germund Andersson (C)
Stig Forshult (Fp),
Bo Reinholdsson (Kd)
Monica Landén (Kd)
Håkan Wall (V)
Jesper Englundh (S)
Jessika Vilhelmsson (M) 
Michael Rubbestad (Sd)

Inte nog med att vi hade intresserade politiker. Våra medarbetare gjorde ett storjobb idag. Man var påläst, artig och man argumenterade som aldrig förr.

Att jobba i skarpt läge som idag gör att många fler elever har visat sina kunskaper på ett helt annat sätt jämfört med att hela tiden sitta still i ett klassrum. Entreprenöriellt lärande gör skillnad.
Stig Forshult, fp och Bo Reinholdsson, kd gör sig klara

Michael Rubbestad från sd svarar på frågor från våra 8:or.
Dagens uppdrag är bara ett i raden av vad som komma skall.....Vi har mer av det entreprenöriella tänket på gång. Men den här gången lutar det åt att involvera näringslivet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar