Entreprenöriellt lärande gör skillnad

torsdag 19 december 2013

Demokratiproblem?

I dag var det sista lektionen med våra 7:or innan jullovet. Och självklart så har vi utvärderat tillsammans. Alla ska ju få säga sitt och vi passar ju på att få tips från våra medarbetare.

Det är lite extra kul att jobba tillsammans med sjuorna. De har verkligen förstått det här med ett entreprenöriellt förhållningssätt:

  • Man är kreativ och kommer med egna supersmarta förslag
  • Man vill jobba mer utanför skolan
  • Man tar ett stort eget ansvar...och det gäller hela gruppen.

Det är en stor förmån att arbeta två pedagoer men med lite större grupper.  Totalt har vi 65 medarbetare på plats när vi har genomgångar ser film och när vi diskuterar. Kanonhäftigt och med en helt otrolig dynamik

När det gäller våra politiker är vi inte längre lika imponerande. Naturligtvis en eloge till de som svarat och till de som tänker vara med på vår workshop. Men i dagsläget har vi tre politiker som inte har hört av sig....och det mest anmärkningsvärda är att man inte ens har öppnat mailet vi skickat.

Snack om ett demokratiproblem.....förtroendevalda som inte ens läser mail som är adresserade till den offentliga politikeradressen. Det har faktiskt gått exakt två veckor sen vi mailade och fortfarande så har man inte ens öppnat vårt meddelande. SKANDAL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar