Entreprenöriellt lärande gör skillnad

fredag 2 mars 2012

Nu kommer Frejaskolan att bli mer entreprenöriella

Det blev en helt fantastisk avslutning på veckan.....Våra besökare från Frejaskolan i Gnesta gjorde ett mycket gott intryck. Och det är inte varje dag man har möjlighet att prata entreprenöriellt lärande med de som både förstår och vill.


De har lärarna från Frejaskolan i Gnesta ligger helt klart i startgroparna......och visst hoppas vi att vårt heldagsmöte har givit ringar på vattnet......

Det är så här man ska sprida det entreprenöriella förhållningssättet......det är i mötet mellan intresserade pedagoger som det entreprnöriella tänkandet tar fart. Glöm storföreläsningar med tomma ord och färdiga koncept.





Ska man få ett grepp på vår EPL-pedagogik behöver man möta vår medarbetare....och det klart att vi fick till ett sånt möte.


Vi, Sara och Johnny, hoppas verkligen att vi gjort entreprenöriella avtryck på våra gäster från Gnesta. Och visst känns det som om Gnesta-trion är på gång och vi är ganska säkra på att deras entreprenöriella startskott går av stapeln inom kort.


Hur som helst så var det ett givande pedagogiskt möte.....med trevliga pedagoger som verkligen vill utvecklas och tänka EPL .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar